Služby

Čisté koberce v Poprade a okolí

Potrebujete upratať priestory vo vašej firme, no nedarí sa vám nájsť tých správnych ľudí? Potrebujete využiť služby ako profesionálne vyčistenie kobercov ale neviete ako na to? Obráťte sa na nás. Ponúkame vám upratovanie služby vašich pracovných priestorov, hál alebo aj poriadne čistenie kobercov v Poprade a okolí. Prídeme za vami do Popradu, do Spišskej Novej Vsi, do Kežmarku alebo aj do Vysokých Tatier. Nami poskytované služby. upratovací servis GRANT sú na vysokej úrovni, naši pracovníci majú s upratovaním a čistením bohaté skúsenosti, sú vyškolení a využívajú len tú najmodernejšiu techniku. S kvalitou čistenia kobercov od nás budete viac než len spokojní. Čo je viac než poriadne čistý voňavý koberec a dokonca za príjemnú cenu, ktorá neuškodí vašej peňaženke? Takýto servis nenájdete len tak.

upratovací servis

V rámci čistenia kobercov ponúkame upratovanie služby ako sú bežné upratovacie práce, strojové či chemické čistenie priemyselných podláh, čistenie čalúneného nábytku alebo umývanie okien. Pri dohode na pravidelnom upratovaní naša práca zahŕňa služby ako je vysávanie stoličiek a kobercov, zametanie podlahy, čistenie nábytku od prachu, utretie spotrebičov, kompletné upratanie sociálnych zariadení, umývanie kuchyniek, drezov a taktiež aj doplnenie toaletného papiera, mydiel či iného hygienického servisu do sociálnych zariadení.

čistenie kobercov

Za kvalitou našej odvedenej práce si stojíme a dbáme na dôkladnosť čistenia i tých najmenších detailov. Najdôležitejším bodom sú referencie priamo od zákazníkov, ktoré len potvrdzujú to, ako si naši pracovníci dávajú záležať na svojej odvedenej práci. Poskytovali sme naše služby rôznym firmám i jednotlivcom, všetci s nami boli spokojní a radi vám ochotne poskytnú referencie aj na požiadanie. Ak stále váhate a neviete si vybrať, pokojne sa obráťte na nás. S našimi službami budete viac než len spokojní. Neváhajte kontaktujte nás. Radi vám pomôžeme, poskytneme cenník a dohodneme sa na podmienkach upratovania či čistenia.